«Alle vet hva Cristiano betyr for Real Madrid»

0
444

Zinedine Zidane snakket med pressen like før Real Madrids La Liga kampen mot Elche. Den franske manageren ble naturlig nok spurt om det vi har kunnet lese de siste dagene, nemlig en mulig retur for Cristiano Ronaldo til Real Madrid.

«Vel, du vet hva Cristiano betyr for Madrid, hva han har gjort, den kjærligheten vi alle har for ham og hva han har gjort her er fantastisk»

Les på F7: Danmark åpner når alle over 50 år er vaksinert

«Men nå er han en Juventus-spiller, og han gjør det veldig bra der. Jeg kan ikke fortelle deg noe, mange ting blir sagt, men du må respektere disse tingene.»

Det kom selvsagt også en del spørsmål om kaptein Sergio Ramos:

«Det er allerede en god intensjon, og han har sagt det»

«Hvert år vil han se hvordan han har det, og han blir som han er nå, så kan han spille til han er 40.

«Det viktigste er hvordan han har det.»

Raphael Varane er nok en potensiell hodepine for Los Merengues på vei inn i sommeroverføringsvinduet, med det tidligere Lens-vidunderbarnet som ennå ikke har sagt ja til en kontraktfornyelse på en avtale som skal utløpe i juni 2022.

I en ideell verden vil Varane og Real Madrid komme til enighet, men hvorvidt hvorvidt klubben vil tillate ham å potensielt dra gratis, er uklart, selv om franskmennene mener forsvareren rett og slett er fokusert på fotball.

Les på Popidol: Jack Snyders Justice League får premiere på HBO Nordic 18. mars

«Jeg tror ikke han tenker på å dra,»

«Han har alltid sagt dette, han er veldig glad her.

«Jeg ser ham bli her.»

Tilhengere har vært bekymret for hvordan Eden Hazard fortsetter å skaffe seg skader, og det er klare bekymringer blant klubbens fansbase om at belgieren kan utvikle et mentalt problem med hensyn til hans kondisjon slik de oppfatter Gareth Bale gjorde de siste årene i Madrid. .

Imidlertid fortsetter Zidane å tro på den tidligere Chelsea-spissen, og er desperat etter å ha ham tilbake i troppen og tilgjengelig for å bli valgt.

«Han har hatt en lang skade som han aldri har hatt før, så det er naturlig at han vil føle noe ubehag,» erklærte han.

«Han har en lang kontrakt med oss, og når han blir i form, vil han spille som en jævel.

«Jeg er veldig positiv, og jeg vil gjerne snakke med fansen vår og si at når du ikke er 100 prosent, føles ting veldig kompliserte, men Hazard vil gjøre det veldig bra her.»

Les på Sporten: Pochettino akter å returnere til Tottenham

No posts to display