Antonio Conte og tilbakekjøp sikrer Real Madrid deal

0
44
Rafa Marin

Rafa Marin befinner seg i en litt merkelig situasjon. Han har aldri spilt på førstelaget til Real Madrid, samtidig som manager Carlo Ancelotti har vært klar på at en dag, en vakker dag kommer han til å være klar for førstelagsspill. Marin kom tilbake til Santiago Bernabéu fra lån hos Deportivo Alavés for noen dager siden, klar på at den vakre dagen var nå.

To ting har skjedd i det siste, Carlo Ancelotti har sagt det er plass til høsten i troppen, men at han må regne med å havne litt bak i prioriteringslisten og 22 åringens store treneridol Antonio Conte har overtatt i Napoli.

Les på F7: Inside Out 2 passerer en milliard dollar

Valget ble enkelt! – Rafa Marin vil spille fotball på høyt nivå hver uke.

Real Madrid og Napoli ble grove trekk enige om en avtale for forsvarsspilleren Rafa Marin for et par uker siden. Nå er de siste detaljene å plass. 22-åringen kan bli det største salget for en Real Madrid-spiller som aldri dukket opp på førstelaget.

Marin vil gjennomgå medisinsk behandling i løpet av de kommende dagene før Napoli returnerer til preseason den niende juli. 22-åringen er opptatt av å dra videre, og Relevo melder at avtalen nå er gjort. Antonio Contes ankomst som manager nevnes som en viktig faktor.

Les: Newcastle har funnet sin mann

Ifølge Fabrizio Romano vil Marin koste Napoli 12 millioner euro, mens Los Blancos beholder en tilbakekjøpsklausul på 25 millioner euro i 2026 og 35 millioner euro i 2027. Hvis Napoli ønsker å øke denne tilbakekjøpsmuligheten til 70 millioner euro, kan de betale Los Blancos ekstra 10 millioner euro neste sommer også.

Med Marin på vei ut, vil det kreve at Real Madrid sikrer signeringen av Leny Yoro denne sommeren i stedet for neste. Foreløpig har Carlo Ancelotti kun Antonio Rudiger, David Alaba og Eder Militao på bok i midtforsvaret, hvorav to kommer seg fra alvorlige skader. Los Blancos virker imidlertid sikre på at de vil få Yoro.

Les på Engelske klubber: Har betalt 4,2 milliarder, vil selge for 2,6 milliarder! Verdt 1,6 milliarder

No posts to display