Barcelona unnskylder for behandlingen av Philippe Coutinho ved å trykke ny drakt

0
762
Kommet hjem. (foto: barcelona, twitter)

Antoine Griezmann har siklet på nr. 7 hos Barcelona, men fikk sikkert beskjed at den først blir tilgjengelig når – ikke hvis – Coutinho var sendt ut av klubben. På fredag fikk franskmannen viljen sin, mens Coutinho fikk det motsatte av et tupp i ræva.

Et av de største fotballikonene i Barcelona og i verden er og blir Johan Cruyff. Nederlenderen bar nr. 14 hos Ajax og det nederlandske landslaget. Hos Barcelona måtte han dessverre føye seg etter det spanske draktsystemet med numre fra 1 til 11. Det endte med nummer 9 for Cruyff, men alle visste hvilket nummer som lå under «hvis man skrapte hardt nok».

Les: Lionel Messi i strupen på Barcelona etter Suarez avskjed

Systemet med 1-11 er foreldet selv i Spania, så nå har Ronald Koeman funnet anledningen til å hente opp for ham det ikoniske nummeret.

NUEVO DORSAL PARA @PHIL_COUTINHO 👌 PIC.TWITTER.COM/QGBQELO17V

— FC BARCELONA (@FCBARCELONA_ES) SEPTEMBER 25, 2020

<script>

Les på F7: Luis Suarez er spilleren Barcelona skal frykte

For oss blir dette det sterkeste signalet på hvilken rolle Koeman gir Coutinho for de kommende sesongene. En nederlandsk manager gir ikke en spiller nr. 14 når han skal tuppes ut ved første mulighet.

Philippe Coutinho har endelig kommet hjem. Brasilianeren har sikkert også fått med seg at Thierry Henry leverte sin fotballmagi i nr. 14 hos Barcelona.

Dette må bli bra!

Les på Sporten: Ancelotti forhandler om United-spilleren Solskjær ikke trenger, men bør frykte

No posts to display