Dani Alves elsker å være tilbake i Barcelona

0
642

Det som Dani Alves trodde skulle bli en behagelig overgang til pensjonisttilværelsen hjemme i Brasil ble et mareritt og krangel om lønn. Sao Paulo har hatt store problemer med å betale lønna til sine spillere og i september ble den tidligere Paris Saint-Germain, Juventus og ikke minst Barcelona veteranen «enig» om en terminering av kontrakten.

Dani Alves er 38 år gammel og alle var overbevist om at når det ble slutt i Sao Paulo ville den aktive karrieren også være over. Så for noen dager siden overtok Xavi, en nær venn og tidligere lagkamerat, managerstolen på Camp Nou og etter en kort konsultasjon med klubbpresident Joan Laporta som også er en venn kastet den nyslåtte manageren seg over telefonen. – Resultat Dani Alves er tilbake!

Les: Sky Sports: Drøyer med Dean Smith og Frank Lampard. Vil snakke med Kjetil Knutsen først

Dani Alves er Xavi Hernández’ første signering som Barcelona manager!

For de som er i tvil om hvilken klubb Dani Alves elsker er det bare å se nattens Instagram oppdatering.

«Nesten 5 år kjempet som en gal for å komme til det øyeblikket.
Jeg visste ikke at det ville vare så lenge, jeg visste ikke at det ville bli så vanskelig, men jeg visste i mitt hjerte og i min sjel at denne dagen ville komme.
Jeg kommer hjem fra der jeg aldri dro, og som jeg sa før dro jeg; JEG ER EN AV DERE, JEG VET IKKE HVOR LENGE DEN DRØMMEN VIL VARE, MEN KAN DEN VÆRE EVIG MENS DEN VARER !!
Vi sees snart der det fascinerer meg mest, med samme entusiasme som første gang og med samme ønske om å være med å gjenoppbygge VERDENS BESTE KLUBB !!
Torno a la meva casa cullonsssssss !!!»

Dani spilte for Barcelona fra 2008 til 2016.

For drøyt fem år siden gikk han til Juventus. Siden fortsatte turen til Paris Saint-Germain, før han vende hjem til Brasil.

Les: Gazzetta dello Sport har gode nyheter om Christian Eriksen

Frem til nå står Dani Alves med 391 kamper og 23 scoringer for Barcelona. I løpet av de åtte årene i Barcelona vant han 23 titler, inkludert La Liga seks ganger og Champions League tre ganger.

Totalt i karrieren har Dani Alves vunnet 46 titler, noe som gjør at han regnes som tidenes mestvinnende fotballspiller.

No posts to display