Er overbevist Joachim Löw overtar Real Madrid

0
789
Joachim Löw lurer på om det er noe han har glemt!

Det kommer til å skje store endringer i løpet av året i den spanske storklubben Real Madrid, helt fra toppen ned til han som fyller vannflaskene. – Det magiske teppet som lå over manager Zinedine Zidane er borte og alle kan se han bare er et menneske og ikke en slags managergud.

Real Madrid ligger på 3.plass i La Liga og selv om de om dagen fisker poeng i samme tempo som serieleder Atlético Madrid har deres største nemesis Barcelona sluttet å gi fra seg poeng og rykker ifra.

Les på Engelske Klubber: Ole Gunnar Solskjær fikk et fett bud fra Manchester United

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw har gitt beskjed om at han trekker seg etter sommerens EM uansett resultat, han har uttalt han savner den daglige jobben og muligheten til å utvikle spillere som følger med å lede et klubblag. det trekker seg i sommer som tysk landstrener, men det er angivelig interesse for ham fra store klubber.

AS mener at det å vite at Löw står øverst på ønskelisten i Real Madrid som Zinedine Zidanes erstatter. -Zidane har kontrakt med Real Madrid fram til 2022, men det er sannsynlig at han allerede tar farvel med kongeklubben i sommer.

Foruten Löw, burde den eneste kandidaten i Real Madrid være Raul, som for øyeblikket trener klubbens andre lag. Spørsmålet er om han er klar til å overta allerede nå, skriver AS.

Se på Sporten: Ståle Solbakken er KONGEN av pep talks!

No posts to display