Marca: «Nordmannen er veldig sinna!»

0
730

Martin Ødegaard er fortsatt fast bestemt på å forlate Real Madrid i januar-overgangsvinduet for å få spille andre steder, helst hos Real Sociedad.

Den norske midtbanespilleren føler seg lurt, fordi han mener at ingenting av det Real Madrid fortalte ham i fjor sommer er oppfylt. Der verdt å huske at det var Los Blancos som kuttet inn i Ødegaards toårige lån i Real Sociedad, Ødegaard viste at det ville være vanskelig å bli prioritert foran den gamle garde med Zinedine Zidane som manager.

Les: Aguero-comeback lar vente på seg

Ødegaard, hans far og hans agent insisterte på at det å bli ut låneperioden på San Sebastian og spille under Imanol Alguacil var det beste for hans utvikling, men Real Madrid lovet at han ville få minutter og muligheter.

Så, siden 22-åringen er kontrakt med Los Merengues, ble han enig i å kutte ned tiden sin i La Real. Kneproblemene han hadde å gjøre med mot slutten av sesongen 2019/20 betydde at han måtte gjøre en individuell pre-sesong i Sierra Nevada for å være i god stand da han sluttet seg til Real Madrid, men han var ikke på 100 prosent. – Likevel startet Zidane Ødegaard i Los Blancos ‘første to kamper for sesongen mot Real Sociedad og Real Betis, men verken Real Madrid eller nordmannen så ut til å blomstre, og litt etter litt begynte Zidane å gå tilbake til sitt vanlige 4-3-3-system, der Luka Modric kom tilbake til XI i stedet for Ødegaaard.

Skader har ikke hjulpet – en i oktober hvor han gikk glipp av tre kamper før en annen i november førte til at han gikk glipp av to kamper – Zidane vendte definitivt ryggen til ham etter nederlaget borte mot Shakhtar Donetsk 1. desember. Siden har han spilt fem minutter! – fem minutter på seks kamper! Resten av tiden har han vært på benken.

Les på Sporten: Det som er ille, er at Real Madrid-direktørene heier på Martin Ødegaard

Hva skjedde i Malaga?

Ødegaard kom tilbake fra Supercopa de Espana i Malaga veldig sint etter ikke å ha spilt et eneste minutt i semifinalen mot Athletic Club, som Los Blancos tapte 2-1 . -Dette var veldig rart for playmakeren, da han hadde en samtale to dager før kampen med Zidane og fikk beskjed om at han ville få muligheter. Selv under denne samtalen uttrykte Ødegaard ubehag, så var det i samtalen Ødegaard spurte om han kunne forlate Real Madrid? For selv om Zidane ba ham om å være tålmodig, er realiteten at den franske treneren fortsetter å overse ham.

Noen dager etter Supercopa var det bemerkelsesverdig hvordan midtbanespilleren ikke deltok i testene før Alcoyano-kampen i Copa del Rey. Zidane antydet at Ødegaard ikke ville spille mot Segunda B laget, noe som virker veldig rart.

No posts to display