Mauricio Pochettino har blinket ut drømmejobben hos Real Madrid

0
431
(foto: tottenham, twitter)

Da Quique Setién ble sparket, var det Pochettinos uttalelser om Barcelona som som sto i veien for at argentineren ble valgt som erstatter. Harmløst å uttale seg som tidligere manager for byrivalen? Ikke når sitatet lyder: Trene Barcelona? Aldri!

Her er bakgrunnen for uttalelsen:

– Jeg var ironisk da. Det var på min første pressekonferanse i Tottenham at de spurte meg om Barcelona. Jeg sa noen ironiske ting og gikk sannsynligvis litt for langt. Det var sannsynligvis søt musikk for de hardeste Espanyol-fansen, men jeg vil ikke snakke på deres vegne».

Les: Real Madrid sender Gareth Bale på flyet til London

På spørsmål om Pochettino ville ha takket ja til Barcelona-jobben hvis han fikk tilbudet før Koeman, kommer det tørt:

-Jeg ble ikke tilbudt jobben i Barca, men jeg kunne heller ikke se meg selv jobbe under Bartomeu», sier Pochettino ifølge Marca.

Drømmejobben, den ligger i Madrid.

-Jeg vet ikke om jeg noen gang blir trener i Real Madrid, men det er selvfølgelig min drøm. Det er en av de største klubbene i verden, og alle har en liste over drømmer, avsluttes det fra jobbsøkeren.

Da vet Zinedine Zidane hvem som banker på døra.

Les på Sporten: AC Milan lover at de skal skjerpe seg mot Bodø/Glimt

No posts to display