Philippe Coutinho ute i tre måneder

0
493
Philippe Coutinho

Barcelona starter 2021 med dårlige nyheter, da Philippe Coutinho vil være ute i rundt tre måneder. Brasilianeren pådro seg en kneskade i 1-1 kampen mot Eibar, som nå vil kreve kirurgi.

Det er enda en langvarig skade for katalanerne, Som en følge av denne skaden, vil Coutinho gå glipp av Champions League-omgang med 16 uavgjort mot Paris Saint-Germain. Skaden på Philippe Coutinhos venstre kne er dårlige nyheter for Barcelona ettersom Ronald Koeman har mistet enda en førstelagsspiller, men det kan ende opp med å spare den katalanske klubben for mye penger.

Les på F7: Bitcoin har aldri kostet mer

Som en del av vilkårene for hans overgang fra Liverpool i 2018, skulle Barcelona betale den engelske siden 20 millioner euro ekstra etter brasilianernes 100 kamper for klubben. Han har imidlertid bare spilt 90 kamper så langt og står nå overfor flere måneder ute etter kneoperasjonen. Det virket som om det ville være en enkel klausul å nå, men Coutinho har ikke gjort det ennå etter å på utlån.

Hans overgang var verdt 120 millioner euro pluss 40 millioner euro i tillegg, med 15 millioner euro av disse allerede betalt. Disse var 5 millioner euro for Champions League-kvalifisering i de to første sesongene og 5 millioner euro mer for å nå 25 kamper. Coutinho, som har kontrakt i klubben frem til 2023, forventes tilbake i slutten av april, og det blir ikke mange kamper igjen etter den datoen. Det er derfor mulig at han kan nå sommeren uten å nå 100 opptredener og deretter kunne selges før denne avgiften må betales.

Les på Sporten: Mauricio Pochettino har akkurat fått nøklene til verdens største pengebinge!

No posts to display