Pierre-Emerick Aubameyang feirer med Barcelona-spillerne etter seieren over Real Madrid

0
673

Chelsea-spissen Pierre-Emerick Aubameyang ble med Barcelonas spillere for å feire 2-1-seieren over Real Madrid søndag kveld.

Franck Kessis mål i tillegg forseglet Barcas seier på Camp Nou, og tok Xavis side 12 poeng foran på toppen av La Liga.

I mellomtiden er Aubameyang, en tidligere Barca-spiller, fortsatt frosset i Chelsea-troppen og har ikke vært med i Graham Potters lag siden februar.

Les: Tilbyr Martin Ødegaard avtale frem til 2030

33-åringen, som forlot Barcelona i fjor sommer for 12 millioner euro, dukket ikke opp i lørdagens lagoppstilling i Chelseas 2-2-kamp med Everton.

Dagen etter møtte han imidlertid sine tidligere Barcelona-lagkamerater, og poserte for et bilde med Ferran Torres etter deres El Clasico-seier.

Aubameyang hadde muligheten til å forlate Chelsea på lån, men avslo et tilbud om å flytte til Los Angeles.

Den tidligere Arsenal-spissen, som har ett år igjen av kontrakten med Chelsea, kommer til å forlate Stamford Bridge denne sommeren. – Forrige måned argumenterte Potter for at Aubameyang fortsatt kjempet for utvelgelse til tross for at han ble droppet fra Chelseas Champions League-lag.

Les: Sky Sports melder det kommer nye bud på Manchester United

«Pierre er i troppen vår; han er vår viktige spiller. Han kjenner den nåværende situasjonen og jobber veldig hardt, legger Potter til. «Men ingenting er sikkert – holdningen hans var veldig bra. Vi vil gjøre en vurdering etter hvert som vi skrider frem.»

Siden Potters kommentarer ovenfor har Aubameyang bare spilt syv minutter for Chelsea.

Jeg tror noen her savner FC Barcelona…

No posts to display