Sevilla har sparket Julen Lopetegui

0
601

For å være ærlig trodde jeg Julen Lopetegui satt tryggere enn han faktisk gjorde, siden manageren tok over Sevilla i 2019 har han ledet den spanske klubben til Europa League-triumf i 2020 og tre fjerdeplasser i La Liga. – Sparkingen som Sevilla annonserte rett etter 1 – 4 tapet mot Borussia Dortmund i Champions League viser det er kort vei mellom å bli geniforklart og få sparken.

Etter kampen tok Lopetegui en ekstra lang og følelsesladet runde på Ramon Sanchez Pizjuan der han takket supporterne etter det som ble drøye tre år som manager for klubben. – Supporterne svarte med en hyllest til en manager de er veldig glade i.

Selv om det sikkert oppleves som en rask sparking, har det ligget i kortene en stund. – Denne sesongen har vært svært dårlig med bare fem poeng og 17. plass etter syv serierunder i La Liga. – Såpass opplagt har det vært at flere klubber i Premier League har satt Julen Lopetegui på sin liste over potensielle managere.

Les: Football-Insider: Arsenal har sikret den viktigste signaturen!

I Champions League har blitt ett poeng på tre kamper. Poenget ble tatt borte mot FC København som også står med ett poeng i gruppe G. Mot Borussia Dortmund på seks poeng og Manchester City på ni poeng ble det to knusende hjemmetap

Siden Lopetegui tok over Sevilla i 2019 har han ledet den spanske klubben til Europa League-triumf i 2020 og tre fjerdeplasser i LaLiga.

56-åringen har tidligere vært manager for blant andre Real Madrid og Porto, i tillegg til en periode som spansk landslagssjef.

LES: Gjentar ikke Dortmund-tabben med Haaland

No posts to display