Slapp av United-supportere, ikke noe på gang

0
655
Skal få hjelp av Coutinho og gjengen til å få ut det endelige potensialet.

Ousmane Dembele har et vanvittig talent. Det er bare det at talent ikke er alt. De siste ukene har engelsk og spansk media nærmest daglig kommet med påstander om at Manchester United satser hardt på å lande overgang med franskmannen hvis Jadon Sancho fortsetter å leke ball med Haaland og de andre gulkledte. Dette har skapt vekslende reaksjoner hos United-supporterne.

Det er ikke tvil om at Dembele på en god dag tilhører toppsjiktet av verdens vinger, men når 23-åringen har vært forbundet med så mye usikkerhet siden han i 2017 skulle redde Barcelona etter Neymar-exiten, har ikke entusiasmen i Manchester vært spesielt stor.

Les : Den amerikanske Ajax stjernen Sergino Dest er på plass i Barcelona

For de United-supporterne som har revet seg i håret siden rykter om en nært forestående Dembele-overgang til Old Trafford begynte å svirre, denne er til dere:

-Det er ingen forhandlinger med United om Dembele for øyeblikket. Han er en spiller vi stoler på, vi vet potensialet hans. Vi håper laget i år får se det beste av ham, sier Barcelonas sportsdirektør Ramon Planes da han presenterte nysigneringen Sergione Dest.

Dette var på fredag, så hvis ikke noe drastisk skjer på kammerset hos United de neste to døgnene, forblir Dembele på Camp Nou.

Les: På lørdag kunne Manchester United stryke nok et navn fra ønskelista

No posts to display