Sparer 20 millioner på Koemans sluttpakke

0
668
Koeman spretter neppe champagnen på nytt, men får i det minste godt betalt for exiten. (foto: barcelona, twitter)

Barcelona har kommet til enighet med tidligere manager Ronald Koeman om vilkårene for oppsigelsen av kontrakten, etter at han fikk sparken i slutten av oktober.

Det var ingen overraskelse, Barcelona har som mål å vinne La Liga og for så vidt også Champions League, men uten sine største stjerner som Lionel Messi, Luis Suárez og Antoine Griezmann var oppgaven for den nederlandske treneren nesten umulig.

Les på Popidol: To av tidenes beste sci-fi-filmer blir tv serier

Til slutt, etter Barcelonas 1-0-tap borte mot Rayo Vallecano, ble Koeman gitt marsjerordre, og inn kom klubblegenden Xavi Hernandez. – Nå er sluttavtalen på plass, Barcelona betaler Koeman 10 millioner euro, noe som sparer den katalanske klubben for totalt to millioner euro.

Ronald Koeman står registert med et poengsnitt på 1,96 per kamp etter 67 kamper. Ikke helt katastrofalt, men hos Barcelona (og klubbens regnskap) ikke godt nok. Nederlenderen vil ikke huskes spesielt for perioden 2020 – 21, men kommer til å sette spor på årsregnskapet til Barcelona.

Sport hevder det ble enighet på fredag, der Koeman får utbetalt rundt 10 millioner euro for jobben han ble nektet å utføre frem til sommeren.

Les på Sporten: Real Madrid ønsker å rekruttere stjernetrio – kvitter seg med minst fem


Litt historiefortelling: Etter sin første sesong ved roret i den katalanske klubben var president Joan Laporta allerede på jakt etter en ny manager, men han lykkes ikke. – Som resultat forlenget Barcelona avtalen med Koeman så sent som i sommer.

No posts to display