Avslører sannheten om kløften i Real Madrid

0
554

Det har vært klart lenge at Gareth Bale og Zinedine Zidane ikke er enige om alt mulig og er perlevenner.

Nå avslører spanske El Mundo sannheten bak kløften som har oppstått. Partene har forskjellige synspunkter på hvordan gjenoppbygning etter kamper skal foregå.

Les: Real Madrid går for kombinasjonen Luka Modric og Martin Ødegaard

«Dette har ødelagt forholdet deres. Bale kjører etter sitt eget hode og ZZ straffer med å ikke gi ham spilletid, skriver El Mundo.

Det er lenge ryktet at Gareth Bale forsvinner fra Real Madrid, og i den siste sesongen har det vært klart at Zinedine Zidane og Bale ikke har blitt enige, og at som resultat ble waliseren plassert på benken store deler av sesongen.

Bale skapte overskrifter på slutten av forrige sesong. Bilder av da Bale satt på tribunen med ansiktsmaske over øynene og så ut som om han sov, ble spredt på sosiale medier og har vekket stor sinne over hele verden.

«De verste bildene av ham som en Madrid-spiller?» skrev Madrid-magasinet Marca.

Noen dager senere ble stjernen kritisert igjen. Mot Granada ble han sett holde hendene som kikkert med en toalettrull i hånden.

Les på Sporten: Full fest på Times Square: Hyller Evertons super-signering

Har ikke det samme synet på trening
Da Real Madrid feiret tittelen ved å kaste trener Zinedine Zidane opp i lufta, så det ut til at Bale sto der med armer i kors.

I løpet av sommeren har det vært mange overførings rykter rundt Gareth Bale, men nå tyder det meste på at han vil bli. Det er imidlertid klart at Bales forhold til treneren ikke er det beste – men det har lenge vært spekulasjoner i hvorfor.

Nå skriver spanske El Mundo, som Fotbollskanalen Headlines refererer til, at partiene ikke har samme syn på utvinning mellom kampene. Waliseren foretrekker intensitet og sin egen spesielle trening. Zidane foretrekker imidlertid lett fellestrening mellom kampene.

«Dette har ødelagt forholdet deres. Bale kjører etter sitt eget hode og ZZ straffer med å ikke gi ham spilletid, skriver El Mundo.

No posts to display