Real Madrid skal utnytte muligheten for å sikre seg Kylian Mbappé

0
716
(foto: mbappé, twitter)

Vi sitter og tripper og venter på at Ødegaard skal fortsette med briljant spill, denne gangen for Real Madrid. Etter å ha sett hvordan spansk media går av skaftet når de vier 21-åringen førstesiden med den største selvfølgelighet, da er det ikke bare vi som er giret.

Uten å ta alt på forskudd, vi ser allerede frem til neste sesong når Luka Modric gir fra seg det siste av spilletid til Ødegaard og forlater Real etter lang og tro tjeneste.

Les på Sporten: Zidane har planen klar for Martin Ødegaard

Zidane har planer om å at det skal skje mye neste sommer. Ifølge spanske AS har Real siktet seg inn mot å skaffe Ødegaard verdens beste forward under 23 som ny makker (for oss, garantert subjektive i nord, er Ødegaard senter for alt som kommer til å skje i Madrid fremover).

Det er selvfølgelig snakk om Kylian Mbappé.

Les på Sporten: Higuain har landet, nå venter stjernestatus i ny klubb

Det er ikke noe nytt at Zidane har spilleren som ser opp til Real-manageren som den store franske helten SKAL hentes til San Bernabeu, men nå går Mbappé inn i sitt nestsiste år av kontrakten, noe som gjør en overgang neste sommer realistisk. Ifølge AS skal Real bruke det kommende året til å utnytte enhver svakhet hos PSG.

Martin Ødegaards totalt uventede lissepasninger til det franske lyntoget som sjelden bommer på målet sitt, dette er og blir et drømmescenario.

Les: Avslører sannheten om kløften i Real Madrid

No posts to display