Barcelona går glipp av det som skulle være Ronald Koemans første signering

0
495
Bayern skinner mest.

Ronald Koeman har overbevist Messi om å bli, sluppet Coutinho og Griezmann tilbake på banen, frisert bort Vidal og trolig også Luis Suarez. Nå venter supporterne på den første nysigneringen.

Det ble ikke en nederlandsk Liverpool-spiller, det drøyer med en nederlandsk Lyon-spiller. Ifølge Mundo Deportivo hadde Koeman planer om å gjøre en Ajax-spiller til den første signeringen.

Den spanske avisen hevder Koemans tvil til Nelson Semedo på høyrebacken har fått Barcelona-manageren til å vende seg til gamleklubben i Eredivisie. Her er 19-åringen Sergino Dest som fikk sitt store gjennombrudd forrige sesong.

Les: Det mest usannsylige jubileumet kunne feires på torsdag

Mundo Deportivo hevder Barcelona var villig til å betale rundt 215 millioner kroner får å hente den amerikanske landslagsspilleren. Tyske Sport Bild hevder La Liga-klubben kommer for sent.

Les på Sporten: Independent: Manchester United har åpnet nok en nødutgangsdør

Ifølge den tyske avisen er Bayern München allerede enig med spilleren og nær en enighet med Ajax om betingelsene. Stemmer dette, virker som det er Bayern som surfer på den største bølgen etter forrige sesong, Ronald.

Les: Det mest usannsylige jubileumet kunne feires på torsdag

No posts to display