Nederland har selvfølgelig funnet seg Koeman-erstatter med bakgrunn fra Barcelona

0
397
(foto: de boer, twitter)

Barcelona og nederlendere har et helt spesielt forhold etter at johan Cruyff gikk opp stien. Det er derfor ingen overraskelse at neste nederlandske landslagstrener også har Barcelona-bakgrunn.

Etter en heller dårlig tour hos Everton, ble Ronald Koeman hentet inn for å lede de stolte oransje, som hadde noen år bak seg preget av skivebom. Som landslagstrener fra 2018, viste den tidligere Barcelona-spilleren at det ikke er noe å si på treneregenskapene.

Les: Det mest usannsylige jubileumet kunne feires på torsdag

I historiens mest turbulente sommer på Camp Nou skjønte derfor Barcelona at de trengte autoriteten og respekten Koeman hadde som spiller og manager, noe som igjen sendte det nederlandske landslaget ut i uvissheten.

Nå ser det ut som en gammel kjenning av Koeman og Barcelona tar opp tøylene.

Les på Sporten: Liverpool tenker hardt på om de igjen skal «lage gull av gråstein»

Ifølge Voetbal International er Frank de Boer kandidaten som skal overbevises. De Boer fikk en ublid avskjed fra manager-jobben hos Atlanta United tidligere i år, men har med seg noen gode år hos Ajax og to spesielt korte opphold hos Inter Milan og Crystal Palace.

Mexico venter allerede 7. oktober på de oransjekledde, noe som betyr tiden og veien for å få på plass ny trener. Frank de Boer høres for oss ut som riktig mann til å fortsette arbeidet etter Koeman.

Les: Barcelona går glipp av det som skulle være Ronald Koemans første signering

No posts to display