Luis Suarez må opp til eksamen – garantert uten ball

0
498
Eksamen venter, garantert uten ball.

Denne uken forklarte Ronald Koeman Suarez-situasjonen med at han fortsatt ikke var sikker på hva som skjedde med urugayaneren, men at det var en plass i troppen hvis han ikke kommer seg videre. Nå skal en test om italiensk kultur være med på å avgjøre veien videre for en av fotballsirkusets største målscorere.

Vi skjønner ikke hele historien, men ifølge ESPNs kilde reiste Barcelona-spilleren på torsdag til Italia for å søke om italiensk statsborgerskap. Målet er å utnytte den italienske konens statsborgerskap til få en snarvei inn til Juventus. Dette betyr at det venter en eksamen som inkluderer test av Suarez sin kjennskap til italiensk kultur.

Hmm.

Les: Nederland har selvfølgelig funnet seg Koeman-erstatter med bakgrunn fra Barcelona

Juventus vil gjerne tre på Suarez en stripete drakt denne sesongen, men ifølge ESPN har Serie A-giganten trukket tilbake tilbudet de gav Suarez for en uke siden, og har heller vendt seg mot Edin Dzeko.

Da blir det spennende å se om fru Sofia har gjort en god nok preppejobb. Resultatet kan avgjøre om mannen ender hos Pirlo, Ronaldo – og Chiellini. Det vil si, hvis Juventus fortsatt er interessert.

Snodig opplegg, syntes nå vi.

Les på Sporten: Liverpool tenker hardt på om de igjen skal «lage gull av gråstein»

No posts to display