Barcelona har tre spillere som må smøre seg med tålmodighet

0
582

8-2-tapet mot Champions League-mesterne satte igang en heidundrande prosess hos Barcelona som nå ser ut til å bidra til en positiv endring. Det er hvertfall noe befriende å kunne skrive om mer hverdagslige saker som småskader og begrenset kampform.

Koeman gjør seg klar til første kamp langs sidelinjen for Barcelona, og kan sikkert ikke vente med å flytte fokuset over på ballsparkingen (så lenge han leverer seire, selvfølgelig). Her er en kort oversikt over spillerne Koeman må klare seg uten i starten:

Samuel Umtiti må ta seg pause etter et lite tilbakeslag i rehabiliteringen, og er forvist til lett trening, noe som ifølge Football-Espana trolig ikke tilbake bringer den franske landslagsspilleren i kampform før slutten av oktober.

Les på Spansk fotball: Barcelona villig til å sette Luis Suarez på tribunen

Nyinnkjøpte Miralem Pjanic er skadefri og spillesugen som få andre, men trenger å jobbe seg i form med begrensingene Covid-19 gjør for en nyankommet spiller fra Italia.

Når det gjelder Ansu Fati som dro på seg en skade forrige uke, er det ifølge Diario AS gode nyheter. 17-åringen skal være klar til å fortsette det han startet på forrige sesong, allerede mot Villareal, 27. september.

Les på Sporten: Liverpool har akseptert bud, men slenger klokelig inn en klausul

No posts to display