Barcelona villig til å sette Luis Suarez på tribunen

0
577
Eksamen venter, garantert uten ball.

Uruguayaneren har vært ekstrem i Barcelona-drakten. 198 scoringer og 109 assists på 383 kamper, det lar seg ikke beskrives som annet enn rått! Nå skal Suarez presses ut av Camp Nou, men har bestemt seg for å ikke gi seg uten kamp.

Det er alltid trist når to parter som har hatt et lengre fotballkjærlighetsforhold ender opp i konflikt, men Barcelona har vært skikkelig skvist mot veggen, og for begge parter handler det om gruelig mye penger.

Les: Juventus trenger en Luis Suarez brennkvikt

Ifølge katalonsk media har Suarez kontraktfestet en årslønn på over 250 millioner kroner. Når Koeman nå har gitt spissen beskjed om at han er dødt fotballkjøtt for klubben og fri til å gå, har 33-åringen satt seg på bakbeina.

Ifølge ESPNs kilde krever Suarez at Barcelona betaler hele årslønna hvis de skal ha ham ut. Dette er et krav Barcelons økonomiske situasjon ikke muliggjør, og ifølge ESPNs kilder høyt oppe hos klubben, er de villig til å sette Suarez en sesong på tribunen. Der kan han telle pengene sine mens han ser kampformen sin forvitre.

Dette blir for dumt, men vi har sett hvordan det nesten endte da Messi og Barcelona kom på kant med hverandre. Noe sier oss at det blir Suarez som må gi avkall på noen hundre millioner kroner for å få lov til å spille ball.

Les på Sporten: Cavani ringte og ba om verdens mest usannsylige overgang

No posts to display