Dembele trengte heldigvis ikke Manchester United for å bli motivert

0
602

Ousmane Dembele var halvveis på vei til Manchester United, men skulle ikke ha vært så gira på å forlate Barcelona. På mandagens deadline day kom 23-åringen på Barcelona-treningen og forsvant like fort. Var det endring i planene, spurte en hyper spansk presse. Det viste seg at spilleren som ikke har spilt kamp siden november hadde pådratt seg en én-dags-sykdom.

For på tirsdagen var han tilbake på treningsfeltet. Diario Sport har fått med seg at Dembele har gått inn i seg selv og innsett at ingenting kommer gratis når du skal overbevise Ronald Koeman.

Les: Barcelona, Lyon og Memphis Depay var enige – så ble det dratt hardt i brekket

Ifølge Diario Sport har dette resultert i at Dembele har brukt to av fridagene sine på treningsfeltet. Dette er i kontrast til den unge franskmannen som ble hentet fra Dortmund i 2017. Da var det Barcelona som måtte dra ut 20-åringen så han skulle rekke treningene (satt litt på spissen).

Les på F7: Får du tilbudet om å kjøpe skjorta til Ronaldo – lov oss at du sier nei!

For oss som digger Barcelona tas alle lystglimt rundt spilleren, som Barcelona har investert så vanvittig mye penger i, imot med takk. Ronald Koeman trenger alle mann alle når han skal forsvare at han er jobben verdig. Karakterkortet kommer nemlig i god tid før jul.

Dembele har bestemt seg for å bidra med sitt.

Les på Sporten: United tapte kampen om Sancho – sikter nå høyere

No posts to display