Barcelona, Lyon og Memphis Depay var enige – så ble det dratt hardt i brekket

0
742
Får blåst ut litt frustrasjon på landslagssamling. (foto: depay, twitter)

Ronald Koeman hadde gått høyt ut for å hente «sin mann» Memphis Depay til Barcelona. Lyon var klar for å selge, de personlige betingelsene ferdigforhandlet og Lyon kastet inn en rabatt på 5 millioner hvis Barcelona gjennomførte overgangen nå. Hvorfor forteller transfermarkt.com oss at Depay fortsatt spiller for Lyon?

Nederlenderen kom seg aldri til Barcelona. Få skjønte bæret, men på det spanske TV3 i programmet «Once» kom forklaringen.

Det var La Liga som grep inn og stanset overgangen. Lønnstaket fastsatt av La Liga siden 2013 fikk forbundet til å si detener!

Lønnsgrensen baseres på klubbens inntekter. Dette har gitt Barcelona muligheten til å drive butikken med det største lønnsbudsjettet Spania, men i disse koronatider ville Depay-lønna sende Barcelona kraftig dunkene opp i lønnstaket.

Les på F7: 2,2 milliarder kroner fant aldri veien til Barcelona

Ifølge spanske Sport lar ikke Barcelona seg stoppe av dette, men må selvfølgelig vente. Depay skal inn i vinter, da til en lavere pris. Så får vi se om forsinkelsen blir kostbar for Koeman. Så langt har det startet helt greit i La Liga.

Les på Sporten: Arsenal-ranet gir Atletico Madrid 30 dager på det umulige

No posts to display