Jeg har aldri møtt en spiller som sier nei til Barcelona

0
680

Det går heftige ryktebølger om at Erling Braut Haaland har valgt Barcelona og at alle koster er satt inn på Camp Nou for å hoste opp de 2,5 milliarder kronene som trengs for å hente og lønne den norske målmaskinen.

Den spanske avisen Mundo Deportivo hevdet onsdag å ha kilder på at Barcelona-ledelsen blir stadig tryggere på å vinne jakten på svært ettertraktede Haaland. Den norske stjernespissens avtale med Borussia Dortmund utløper til sommeren. – Barcelona legende og manager Xavi Hernandez demper ikke akkurat forventingene.

Dere sier at jeg har møtt Haaland. Det visste jeg ikke, sa spanjolen på pressekonferansen foran europaligakampen mot Galatasaray.

– Det er alltid et godt tidspunkt å komme til Barcelona for enhver fotballspiller. Det er ingen fotballspiller som har sagt nei til Barcelona siden jeg kom hit, fortsatte han.

Les på Popidol: Dette hørte Jimi Hendrix på i 1967

Han ville ikke kommentere Haalands navn spesielt.

– Når vi kan snakke med spilleren vi ønsker å signere, snakker vi med ham om spillesystemet vårt og treningsøktene, sa Xavi, som mener Barcelonas ballbesittende spillestil og mye annet bør telle positivt.

– Hvis du er i kontakt med 20 baller i en annen klubb, vil du være i kontakt med 40 her. Klubben, byen er fantastisk, historien til Barcelona. Jeg vil prøve å overbevise enhver spiller om at det å komme til Barca er en gyllen mulighet, sa han.

Spekulasjonene rundt Haalands framtid vil trolig fortsette med uforminsket styrke i tiden som kommer.

No posts to display