Nå som Xavi Hernandez slutter er døren åpen for David de Gea

0
366
David de Gea

Vi har ventet på at Premier Leagues beste keeper (avsluttet med Golden Glove) returnerer til kamparenaen, absolutt ingenting talte for at den tidligere Manchester United-keeperens karriere er over. Nå kan muligheten komme for å returnere til en av gigantene.

Da Courtouis ble langtidsskadet hos Real Madrid, var De Gea sterkt linket til jobben, men Ancelotti og gjengen endte med Chelsea-keeper Kepa på leie for sesongen. De Gea var linket til comeback på Old Trafford da Andre Onana fikk en horribel start. Spanjolen var også rett på signering med Real Betis. Når vi nå blar over til neste kalenderark (for de som fortsatt har dette) til mars, står De Gea fortsatt uten jobb.

Barcelona var også frempå i sommer etter at Deco overtok jobben som sportsdirektør. – De ble innledet samtaler som gikk meget bra, men til David de Gea og den nyansatte sportsdirektøren satte Xavi Hernandez foten ned og krevde at samtalene skulle avsluttes.

Les på Sporten: Manchester Evening News: Ten Hag har to muligheter til å redde jobben

Nå kan det likevel komme, muligheten de Gea har ventet på.

Ifølge Mundo Deportivo har klubben til Benzema lagt inn et bud på Marc-Andre ter Stegen. Tyskeren har voktet buret til Barcelona siden 2014, har fortsatt kontrakt til 2028, men har en arbeidsgiver som er presset til å selge spillere de helst skulle beholde. Er ter Stegen interessert i å la seg presse til saudiarabisk fotball, sitter Barcelona igjen med en hyggelig salgsgevinst.

Ifølge Mundo Deportivo står free agent De Gea på blokka hos Barcelona-ledelsen. Selv om De Gea har noen lønnsforventninger som har holdt ham utenfor rekkevidde for de fleste klubbene i Europa, begynner det å nærme seg ett år siden De Gea hadde stjernestatus i verdens tøffeste liga.

LIVE SPORTEN: TalkSport: Ratcliffe vil hente inn veteran med 252 Premier League-kamper i beina

Dette er en jobb De Gea neppe kan takke nei til på tampen av karrieren. For en spanjol må dette være en av drømmejobbene i en karriere.

Alt du trenger å vite: Athletic Club – Barcelona

Nå som Xavi Hernandez har sagt opp «verdens verste jobb» vil døra på den snart nyopppussede Camp Nou være åpen.

No posts to display