Real Madrid er enig med Kylian Mbappe

0
268
Kylian Mbappe

Det er slettes ikke sikkert at den franske superstjernen havner i Real Madrid denne gangen heller. Også sist sommer var han enig med den spanske hovedstadsklubben om å signere med dem, men trakk seg i siste liten etter at Paris Saint-Germain la over 600 millioner kroner på bordet sukret med ufattelige bonuser.

Det er fortsatt et halvt år igjen av avtalen med PSG, og kjenner vi dem rett kommer de ikke til å gi seg før de må. – Også Liverpool er på ballen med forslag.

Real Madrid-presidenten har gitt Kylian Mbappé klar beskjed om at klubben ikke aksepterer dobbeltspill og vingling som forrige sommer da franskmannen lot seg kjøpe til å bli værende på Parc des Princes. Spanjolene opplevde de hadde en avtale om overgang. Denne gangen er fristen satt til midten av januar for å bestemme seg. Nå melder Foot Mercato at 25-åringen har latt seg presse til en tidlig avgjørelse.

Les på Engelske Klubber: Jordan Henderson skjønner han har tabbet seg skikkelig ut

The Athletic melder at det denne gangen har blitt tilbudt mindre penger enn hva det ble i 2022. 

Britiske Times melder imidlertid at Mbappes fremtid fortsatt ikke er spikret og at han potensielt kan havne i Premier League. 

Verken klubb eller spiller har bekreftet enighet med Real Madrid.

No posts to display