Enkel plan! – to dyre ut og to gratis inn

0
471

De neste ukene forventes å bli veldig travle for Barcelona, da de forbereder seg på å gjennomføre minst to salg før slutten av juni.

Planen for juni er enkel! – To dyre ut og to gratis inn

I henhold til reglene for deres levedyktighetsplan, ville dette tillate dem å registrere nye signeringer, med Inigo Martinez og Ilkay Gundogan som sannsynligvis vil være de to første navnene gjennom døren. Begge spillerne ser kontraktene deres i henholdsvis Athletic Club og Manchester City gå ut på dato 30. juni, og Barcelona ønsker å registrere dem så snart som mulig.

Les: Manchester City-fans gjør comeback etter Champions League triumf

Barcelona å selge så snart som mulig, og en av de som kan forlate er Raphinha. Den brasilianske vingen, som hadde en lovende første sesong i klubben, tiltrekker seg interesse fra Newcastle United og Bayern München, ifølge Sport.

Den samme rapporten sier også at Barcelona ikke vil lytte til tilbud under €80 millioner for Raphinha, som ønsker å forbli i Catalonia, men som kan bli tvunget ut av døren hvis Barcelona ikke kan selge noen av sine andre spillere før slutten av måneden.

Det ville være synd for Raphinha om han skulle bli tvunget ut av døren, siden han hadde en veldig god første sesong i Barcelona. Men med Ousmane Dembele tilbake fra skade, er det ingen garanti for at han vil være en i startelleveren når neste sesong sparkes igang.

Les: Brentfords superkeeper enig med Premier league-klubb

No posts to display