Jordi Alba ferdig i Barcelona

0
643
Jordi Alba

Det er en ekte klubblegende som ikke får fortsette ut neste sesong slik det står skrevet i avtalen med Barcelona. Jordi Alba skal være med ut sesongen, men så er det slutt.

Barcelona har bekreftet at de har blitt enige om «gjensidig å si opp» klubblegenden Jordi Albas kontrakt.

Les: Manchester United går etter tidenes dyreste

Forsvarsspilleren har en CV som er svært imponerende! han har tilbrakt 11 troféfylte sesonger på Camp Nou, spilt over 450 kamper for klubben og løftet seks La Liga-titler, fem Copas del Rey og én UEFA Champions League. Man skulle tro han er eldre med en slik historikk, men han er bare 34 år gammel og klar for å fortsette, men ingen vet hvor enda.

En klubberklæring om Albas avgang lyder: «FC Barcelona og Jordi Alba har kommet til enighet om å si opp spillerens kontrakt med klubben ett år tidligere enn den skulle utløpe ved slutten av sesongen 2023/24.

«FC Barcelona vil offentlig uttrykke sin takknemlighet til Alba for hans profesjonalitet, engasjement og engasjement, og hans alltid positive og vennlige forhold til alle medlemmer av Barça-familien, og ønsker ham all lykke i fremtiden. Barça vil alltid være en hjem til deg, Jordi.»

Les: Saka er med videre!

Alba vil forlate Barça etter å ha hjulpet klubben med å vinne sin første La Liga-tittel på fire år, men gjennom sesongen 2022/23 har spanjolen stort sett spilt andrefiolin bak unggutten Alejandro Balde.

Den spanske landslagsspilleren slutter seg til Sergio Busquets og forlater La Blaugrana denne sommeren.

Albas kontrakt skulle løpe til slutten av 2023/24-kampanjen, og han hadde tidligere snakket om ønsket om å forbli i Catalonia, til og med i håp om å være med hvis Lionel Messi kommer tilbake.

No posts to display