Real Madrid vinner kampen om Jude Bellingham

0
484

En overraskende beskjeden avtale om å signere Jude Bellingham fra Borussia Dortmund denne sommeren er «nær». Flere medier og overgangsjournalist Fabrizio Romano avslører hvem midtbanespilleren vil dra til! – Blir det Manchester United, Liverpool, Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München eller Real Madrid ?

Bellingham er allerede en av verdens beste midtbanespillere til tross for at han bare er 19 år gammel. Den engelske landslagsspilleren kan tenkes å være en klubbs beste midtbanespiller i de neste 15 årene.

Les: Villig til å kjøpe fri José Mourinho

Til syvende og sist kokte jakten ned til tre klubber: Liverpool, Manchester City og Real Madrid.

De røde trakk overraskende pluggen i jakten tidlig i april når det ble klart at signeringen av Bellingham ville begrense deres evne til å lande andre signeringer.

Rapporter fra Tyskland hevdet at Dortmund ville kreve mellom 140 og 160 millioner euro for Bellingham. Kombinert med tillegg, agenthonorarer og en kolossal lønn, bestemte Liverpool at nok var nok og begynte å forfølge alternativer.

Nå har en rapport fra det Marca avslørt at det er Real Madrid som vil slå Manchester City i racet om Jude Bellinghams signatur.

Real Madrid er i ferd med å fullføre et overgang, og spilleren har allerede signalisert sin intensjon om å flytte til Bernabeu. En «prinsippavtale» er inngått og et fastere engasjement vil snart følge.

Les: Det var en løgn Lionel Messi dro til Saudi-Arabia som ambassadør

Man City skal ha akseptert at de har blitt slått og har trukket seg fra kampen, slik Liverpool gjorde før dem.

Forhandlingene om personlige vilkår har kommet langt, og Bellingham vil angivelig signere en seksårig avtale som løper frem til 2029. Når det gjelder kostnadene! – Dortmund hadde håpet å generere rundt 140 millioner euro for Bellingham.

Real Madrid er imidlertid sikre på at de kan avslutte en avtale for en mer beskjeden sum i området €100-120m. – Jude Bellingham godtar å tjene mindre for å få spilt for Real Madrid enn det det som angivelig lå på bordet fra Liverpool og ikke minst Manchester City.

Fotball Espana prøver å forklare valget med ønsket om å følge i fotsporene til Bellinghams idol, Zinedine Zidane. Zidane er en legendarisk skikkelse på Bernabeu for det han oppnådde både som spiller og senere som manager.

Fabrizio Romano «bekrefter» historien på Twitter.

Romano tvitret Real er «nær» på å fullføre avtalen for Bellingham, og forhandlingene er i ferd med å nå «sluttfasen».

Personlige vilkår er «nesten avtalt» og et nytt møte er planlagt for å stryke ut de resterende detaljene.

Les på Popidol: Ryan Reynolds feirer med Wrexham

No posts to display