Federico Valverdes partner bryter stillheten etter Real Madrid-stjernens krangel med Alex Baena

0
667
Federico Valverde

Søndag har spanske fotballnyheter blitt dominert av en hendelse som fant sted mellom Federico Valverde og Alex Baena lørdag kveld, etter Villarreals oppsiktsvekkende 3-2 over Real Madrid på Santiago Bernabeu.

Les på Sporten: Real Madrid-stjerne fortsatte kampen på parkeringsplassen

Valverde er rapportert å ha slått Baena på Bernabeus parkeringsplass, etter påståtte kommentarer fra Villarreal-unggutten til uruguayaneren om partnerens spontanabortskrekk tidligere i år.

Baena har på det sterkeste benektet anklagene, og han kunne anmelde Valverde for krangelen, som ble vitne til av flere tilskuere. Villarreal har også uttalt at de har sikkerhetsopptak av hendelsen.

Valverdes partner, Mina Bonino, har nå kommentert situasjonen.

«Jeg må ut og gi forklaringer på når de fortalte meg at svangerskapet mitt ikke kunne fortsette? Vi var stille i nesten to måneder og ventet på resultatene for å vite om vi kunne fortsette eller ikke, etter å ha gjennomgått FEM måneder med svangerskap.

Blålink: Coinplays Euro Hat-Trick-trekninger tilbyr $ 8950 i premier


«Til tross for alt, fra mitt hjerte, ønsker jeg ikke at noen skal måtte gå gjennom en lignende situasjon. Det er det siste jeg ønsker å bli minnet om det igjen, for meg er det tortur å gjenoppleve dette. Jeg forstår at det allerede var offentlig at noe skjedde med graviditeten min.»

Heldigvis gikk det bra for Valverde og Bonino, og hennes irritasjon over oppmerksomheten hennes er absolutt forståelig. Det gjenstår å se om Real Madrid eller Valverde selv kommenterer hendelsen.

No posts to display