Real-presidenten bekreftet signatur på plass

0
744

Siden den traurige perioden i fjor høst der Real Madrid spilte som smågutter og Zidane hadde mistet all håret (hvis han fortsatt hadde noe), har tingens tilstand virkelig forandret seg for La Liga-giganten. Kamp om La Liga-trofeet, semifinaleplass i Champions League. Så smalt det på mandag.

Klubbpresident Florentino Perez har vært den store kongen blant småkonger i Super League. Men der planene raknet i løpet av et døgn etter offentliggjørelsen, og klubbene trakk seg tilbake med et stort unnskyld til supporterne sine, står Perez fortsatt på sitt: Super League er nødvendig på grunn av pandemien, den eksklusive ligaen vil også gavne fattige klubber – og ikke minst: Super League er ikke borte, bare utsatt.

Les på Sporten: Fernandes har visst stilt et Pogba-krav

Perez hadde tydeligvis behov for å prate om alt han får til som president, og ploppet ut med en beskjed om Luka Modric. 35-åringens kontrakt løper ut i juni, og forhandlingene har så langt ikke gitt resultater – trodde alle.

-(Modric) har allerede signert, og vi nådde enighet for lenge siden, fortalte Real-president Perez til det spanske radioprogrammet El Larguero.

Vi nådde enighet for lenge siden.

Les på Popidol: Nå kommer du tett på livet til Georgina Rodriguez kjæresten til Ronaldo

Duellen.

Modric er uten tvil en av Zidanes mest betrodde. At dette kommer til å forandre seg med forlengelsen, tviler vi på. Vi anbefaler derfor Martin Ødegaard om å holde seg i London for nok en sesong. Real Madrid er fortsatt ikke klare.

Les på Sporten: Real Madrid lover at ingen kjøper Haaland

No posts to display