Takk og lov: Barcelona har lært av tabben med Luis Suarez

0
846
Aldri undervurder en Suarez, Cavani, Zlatan eller Aguero

Historien om Suarez i Barca-drakt er omgitt av solskinn. Helt frem til forrige sommer.

Messi med trusler om exit, Koeman inn for å rydde opp, totalt kaos på bakrommet og på pulten til klubbpresident Josep Maria Bartomeu.

Les: Real-presidenten bekreftet signatur på plass

Det hele endte med at flere spillere på noenogtredve ble definert som overflødige. Rakitic til Sevilla, Vidal til Inter, målmaskinen Suarez til…. Det endte som kjent med overgang til klubben Barcelona aller helst ville unngå.

En sesong etter at Luis Suarez ble skviset ut av Camp Nou, har 34-åringen levert 19 La Liga-scoring for Diego Simeone, noe som har bidratt sterkt til at det er Atletico som er i førersetet i La Liga foran Barcelona og Real.

Nå ser det ut som Barcelona har lært.

For når Sergio Aguero har pensjonert seg hos Manchester City og har gitt seg inn på sin 33 runde rundt solen, ser Koeman og gjengen dette som en gedigen mulighet. Aguero har riktignok bare vært på banen 612 minutter denne sesongen, men med 258 scoringer for City og 100 for Atletico Madrid har målteften vært der hele veien.

Les på Engelske klubber: Mourinho sirkler seg inn mot trofast Manchester United-spiller

Har fortsatt nok av scoringer i beina. (foto: city, twitter)

Luis Suarez har vist Barcelona at disse gutta ikke slutter å levere selv om lysene på bursdagskaken tar litt mer plass på toppingen.

Ifølge Sky Sports har Barcelona og Agueros representanter holdt et innledende møte for å bli enige om betingelsene.

Ifølge den alltid tilstedeværende Fabrizio Romano, er Aguero realistisk nok til å akseptere et solid lønnskutt for å kunne spille med kompis Lionel Messi.

United fikk sin Cavani, Milan sin Zlatan, Atletico fikk sin Suarez, Barcelona får sin Aguero. Fire klubber som tvilsomt kommer til å undervurdere de råeste veteranene ever again.

Les på Sporten: Ingen grunn til å sitte å vente på Ansu fati

No posts to display