Villig til å gå ned i lønn for å spille for Barcelona

0
68
Bernardo Silva

Den portugisiske angripende midtbanespilleren Bernardo Silva spiller for verdens rikeste klubb og ønsker seg over til Barcelona som er en av verdens største klubber, men som fortsatt sliter økonomisk.

29 åringen som i dag tjener 15,6 millioner pund i året er villig til å ta et lønnskutt for å få til en overgang fra Mancheste City til Barcelona.

Les på F7: Verdens best betalte fotballspillere

I løpet av sommervinduet 2023 ble Bernardo Silva stadig koblet til en overgang fra Manchester City til Barcelona, ​​​​men til slutt var det klart at portugiseren ble i England, hvor han signerte en forlengelse i sin med Manchester City som varer til sommeren 2026.

Til tross for at Silva nå har to år igjen av kontrakten, har det nok en gang vært spekulasjoner om et mulig skifte til Barcelona til våren, og torsdag opplyste blant annet Daily Mirror at Silva har fått en frist for sin avgjørelse av Manchester City, som sies å være på slutten av sommerens EM.

Hans lønnskutt er sikkert vel og bra, men med en verdi på 80 millioner euro er det mye penger som skal på plass. Også Paris Saint-Germain ønsker seg Silva i sommer. – De har pengene som trengs.

Bernardo Silva kom til Manchester City fra Monaco sommeren 2017 for 50 millioner euro. – Siden da har han vunnet alt som vinnes kan, inkludert tripperen sist sesong.

Les på Engelske klubber: Eier Todd Boehly snakker om Chelsea-prosjektet før fremtiden til manager Mauricio Pochettino avgjøres

No posts to display